Фондация "Децата на бъдещето"

23 февруари 2013 ЗДРАВИ РОДИТЕЛИ – ЗДРАВИ ДЕЦА! Заповядайте на семинар!

Публикувано на фев 19, 2013 в Новини

ЗДРАВИ РОДИТЕЛИ – ЗДРАВИ ДЕЦА

Тема 2 в семинар-практикум за съвременни родители

КАКВО?

Живеем в уникално време на трансформационни процеси от планетарен мащаб и такива в човешки и личностен план. Всички те са изключително динамични, съпътствани от огромен и разнопосочен информационен поток без ориентир за верификация. Стреса и дистреса в ежедневието съпътства както възрастните така и децата. За да са здрави децата ни, ние родителите можем да си изберем подходящи техники за практикуване и поддържане на цялостен баланс – физически, психически, емоционален и духовен.

 ЗА КОГО?

За родители на деца на възраст от 0 до 6 години.

КОГА и КЪДЕ?

 На 23 февруари от 13.30  до 15.30 часа. , в йога-студио “Тримурти, ул. Йоан Екзарх 12, йога-студио „Тримурти” (между Патентното ведомство и ресторант „Параклиса”)

КАК?

При заявен интерес и  сформиране на група над 10 човека в работилницата за родители се проигравати и  демонстрират различни практики и модели: двигателни(кинезиологични), мисловни, емоционални и поведенчески и др. Необходимо е спортно облекло и вътрешни обувки.

Ако желаете да се запишете за участие, моля изтеглете формуляр от тук, попълнете го и ни го изпратете по e-mail на адрес: hristova_maja@abv.bg  или office@childrenofthefuture-bg.org  , до два дни преди обявената за провеждане дата.

КОЛКО?

Цена за присъствие на семинара: 8  лева/участник.

 КОЙ?

Водещ Мая Христова – педагог, специализация Предучилищна педагогика в СУ „Климент Охридски” с богат опит в работа с децата на новото време, от 2007г. съосновател, педагогически  консултант и обучител във Фондация „Децата на бъдещето”

Семинарът „Здрави родители – здрави деца“ евторият семинар от Тематичната програма „РАБОТИЛНИЦА ЗА РОДИТЕЛИ – ОБЩУВАНЕ ЧРЕЗ ИГРА, ДВИЖЕНИЕ И ЕМОЦИЯ С МАЛКОТО ДЕТЕ“

I. ТЕМА

БУДНИ РОДИТЕЛИ – БУДНИ ДЕЦА

Въвеждащ семинар за съвременни родители.

II. ТЕМА

ЗДРАВИ РОДИТЕЛИ – ЗДРАВИ ДЕЦА

Двигателни и игрови техники за справяне със стреса/дистреса  в ежедневието.

III. ТЕМА

УМНИ РОДИТЕЛИ – УМНИ ДЕЦА

Двигателни и игрови забавления с мъничета за превенция и развитие на детските умения и здраве /възръстова кинезиология за деца/:

- За родители и деца до 3 – 4 години

- За родители  и деца над 4 години

IV. ТЕМА

ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ – ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.

Техники за емоционално общуване чрез игра и движение.