Фондация "Децата на бъдещето"

Семинар в село Николаевка на 10 август

Публикувано на авг 9, 2013 в Новини

На 10 август, в Етнографския музей, с. Николаевка ще се проведе семинар на тема „Разработване на ефективни стратегии за разрешаване на междуличностни конфликти. Начини за емоционално изразяване“. Семинарът е част от проекта „Колелото на живота“, който Фондацията реализира през тази година, с финансовата подкрепа на Община Варна.

Водещ : Радостина Стоянова – клиничен психолог на 28 години ( завършила психология в Институт Бремен Германия – специализирала; „Тренинг за социална и емоционална компетентност” за различни възрастови групи: деца, младежи и семейства; социална медиация и др.) ; с ководещ Павлина Иванова – психолог, педагог и Мая Христова –педагог с ангажимент към малките деца на родители участващи в обучението.
Осигурен е транспорт с 20 местен автобус 9.00часа /час на тръгване/ от първоначална спирка „Явор”, следващи спирки „Катедралата”, „Тракия”, „Патриарха”, „Автогарата” и др. по бул. „Владислав Варненчик”… отпътуване 17.00часа.
Участието в семинара е възможно само с предварително записване, поради ограничения брой места.
За да се осигури храната за участниците моля да потвърдите до 8август участието си и колко от семейните двойки ще са с деца за да се създаде необходимата организация за тях.
За повече информация:
Тел: 052/ 63 79 97; 0888 432 880
Адрес за кореспонденция: gx_vb@abv.bg hristova_maja@abv.bg