Фондация "Децата на бъдещето"

Фодация „Децата на бъдещето“ организира информационен семинар насочен към родители и професионалисти, ангажирани в грижата, разбиранео и работа с деца с аутизъм, хиперактивност, дислексия, проблеми с ученето и други

Публикувано на юли 7, 2016 в Акценти, Новини

Целта на семинара е да запознае родители и специалисти (лекари-невролози, педиатри, рехабилитатори, клинични психолози, специални педагози, ресурсни учители и други хора от помощната сфера) с малко позната в Европа терапия „Брейн Баланс”.

„Брейн Баланс” е иновативна терапия, разработвана и прилагана повече от 15 години и от американския невролог д-р Робърт Мелило. Неговият оптимистичен и ясен подход за преодоляване на нарушения в детска възраст е дал надежда на много семейства по целия свят. Помага на родителите да разберат поведенчески проблеми в тяхното дете посредством съвременните открития, направени в областта на функционалната неврология.

Водещ на семинара е Галина Колева – родител, който ще сподели своя опит и наблюдения върху терапията от първо лице.

За децата, чиито родители искат да посетят информационния семинар, е осигурена допълнителна зала в близост, където педагози ще осигурят занимания за децата за времето на семинара. За целта е необходимо предварително записване.

За записване на децата и за допълнителна информация: 0888 432 880; hristova_maja@abv.bg – Мая Христова

и във Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/305605979784426/

Детайли за събитието:
9 юли (събота) от 10.30 до 13.00 часа
ул. „Приморски“ 22 – зала в Радио Варна

Вход: 4 лв.
Семинарът е с некомерсиална цел. Таксата за вход е за покриване на разходите по наемане на залата в Радио Варна.

Интервю с Мая Христова, във връзка с информационния семинар и дейността и работата на Фондацията, можете да чуете в страницата на Радио Варна .