Фондация "Децата на бъдещето"

доц. Диана Димитрова – Гост-лектор на 10 годишния юбилей на Фондацията

Публикувано на май 22, 2017 в Без категория

Доц. Диана Димитрова - гост-лектор на конференцията по случай 10 годишния юбилей на фондация "Децата на Бъдещето""Имаме удоволствието да ви представим един от първите хора които повярваха в каузата на Фондация „Децата на бъдещето“ още преди 10 години. Знаем че, това представяне ще прозвучи малко сухо, за един изключително топъл, сърцат и отдаден на обичта към децата човек, но се надяваме покрай фактите и сухата информация да успеете да усетите колко енергия, желание и отдаденост влага този човек във всичко, с което се захване.

Това е Доц. Диана Димитрова. Тя е акушер, с магистърска степен социална педагогика и доктор по психология.
Основава първото „Училище за родители“ с гр. Варна през 1999г. Понастоящем е и председател е на Асоциация „Училища за родители“.
Специализирала е пренатална психология в гр.Брюксел /Белгия/.
Автор е на „Пренатална и перинатална психологя“ – Програма за родителска подготовка, което е излиза през 2011г.

По настоящем е Директор на Филиал – Велико Търново на Медицински университет – Варна и една от основните посоки в нейната работа е да промени нагласите към акушерската професия у младите хора и да направи отлични професионалисти, които да са в крак със съвременните тенденции на акушерството по света.

По време на конференцията ще можете да чуете презентацията на Доц. Димитрова на тема „Влияние на раждането върху последващия живот на индивида“, с която ще започнем семинарната част.

 

Снимки: Личен архив на Доц. Димитрова и архив на Фондацията