Фондация "Децата на бъдещето"

Радостина Стоянова – част от екипа на Фондацията и лектор на конференцията по случай 10 годишния юбилей на „Децата на бъдещето“"

Публикувано на май 24, 2017 в Без категория

Тя ни потърси преди повече от 8 години, все още беше студент. Каза че иска да работи като доброволец във Фондацията. И дойде, нищо че беше от София и че учеше в Германия. Освен че дойде, тя и остана, не само като доброволец, а се превърна в един от най-дейните и целенасочени хора в екипа ни.

Тя е Радостина Стоянова. Вече е дипломиран психолог към Университет Бремен, Германия, със специалност детски клинична психология и психопатология на развитието. Член е  на дружеството на психолозите в България. Сътрудник към Фондация „Децата на бъдещето”от 2009г., участвала е в организационната дейност и като консултант по множество проектни дейности и обучителни семинари. От 2016г. е член на управителния съвет и координатор на клона на Фондацията за град София.  Управител в частна психологическа практика „РадостИ – Школа за емоционално развитие“ и арт-терапевт към Столичен Общински Център за интеграция и рехабилитация на хора с увреждания в общността по проект „Хиляди истории и една мечта”.

Радостина Стоянова избра да ви въведе в „Превенционни програми за подкрепа и развитие на социална и емоционална компетентност“ по време на конференцията.

Снимка: Личен архив на Радостина Стоянова