Фондация "Децата на бъдещето"

Ателие „Първи стъпки” /0-3години/

1. „Чакаме те, бебе!”- Училище за бъдещи родители

С решението си да имате дете, то Вие сте взели едно от най-важните решения в живота. Решение, което ще Ви изправи както пред неописуемо радостни моменти, така и пред много трудности и отговорности. Нашата цел е да Ви дадем необходимата предварителна информация, за да можете да се отдадете пълноценно на щастливите моменти с Вашето дете. Пренаталното възпитание е от изключително значение за бъдещето развитие на детето. В периода на бременността родителите имат възможност да се подготвят за грижите и възпитанието на бъдещия мъник, а тези от Вас, които вече са станали майки и татковци, също няма да скучаят. В практическите занимания ще почерпят много нова и полезна информация.

Упражнения за бременната жена „на живо”, дихателни техники за безболезнено и естествено раждане, идеи за естествено възпитание и грижи за бебето, правилно кърмене, къпане, масажиране на бебето както и естествена бебешка хигиена са само част от интерсните занимания, които ще Ви предложим.
Нужната Ви допълнителна информация за да разрешите възникнали проблеми и сложни ситуации, ще ви дадат  нашите специалисти в дните за тематични работни срещи или консултация.

2. „Добре дошло сред нас!” – първата годинка

Ще разучаваме бебешки  игри  за сензорно и моторно развитие и стимулиране  по месеци, масажи, бебешка йога, плуване, музика за бебета, които ще Ви помогнат да превърнете Вашето дете в хармонично развита личност. Възможността за контакт с други майки и споделянето на  идеи за естестеното отлеждане на бебето ще Ви предложи както интересни гледни точки на добре познати трудности, така и ще улесени социалната адаптация и развитие на детето Ви. Събраната и селектирана информация в „Децата на бъдещето”от световни практики и прилагането им на живо, дава допълнителна базисна увереност и увереност основана на опита за бебето.

Изтеглете актуален график за провеждане на ателиетата.